L'actriu Emma Vilarassau se suma als actes de commemoració de la Diada


  • Comparteix:

Emma Vilarasau participarà als actes de la Diada

Emma Vilarasau participarà als actes de la Diada

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau participarà a l'acte institucional de la Diada del 10 de setembre. Vilarasau serà una de les protagonistes de la vetllada, que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre a la Llotja de Mar que enguany vol commemorar els 300 anys de la Guerra de Successió.

Sota la direcció de Josep Maria Mestres, Emma Vilarasau se suma enguany a l'acte institucional de la Diada de Catalunya, juntament amb artistes com Clara Segura, Pere Arquillué i Maria del Mar Bonet. L'actriu santcugatenca ja ha participat en altres ocasions a la commemoració, la més recent, la del 2012 al parc de la Ciutadella. Aquest any, però, l'acte oficial serà el dimecres 10 de setembre a la Llotja de Barcelona i busca commemorar els 300 anys dels fets de 1714, combinant text i música.

En l'acte oficial, hi assistiran tots els càrrecs públics de la Generalitat, a més dels representants públics i els partits polítics, a excepció del PP i C's, que aquest any s'han tornat a desmarcar de la commemoració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.