ICV-EUiA demana facilitar la regularització dels immigrants sense contracte


  • Comparteix:

Diverses entitats reclamen una flexibilització en la concessió de papers. Fotografia d'arxiu

Diverses entitats reclamen una flexibilització en la concessió de papers. Fotografia d'arxiu

El grup municipal d'ICV-EUiA dóna suport al manifest de la campanya 'Papers sense contracte' i proposarà al ple d'aquest mes que l'Ajuntament reclami facilitats a les administracions per regularitzar els immigrants sense contracte de treball. Els ecosocialistes lamenten la precarietat que pateixen milers de persones migrades al nostre país, privades de sanitat i habitatge, i vulnerables a les màfies i a l'explotació de l'economia submergida.

Les diverses entitats signants d'aquest manifest demanen l'eliminació del contracte de treball com a requisit per obtenir els papers. Entre les diferents propostes per aconseguir-ho, insten els Ajuntaments i la Generalitat a empadronar totes les persones i a emetre informes d'arrelament social favorables sense necessitat de contracte. ICV-EUiA presentarà la proposta al ple de setembre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.