El PP local participarà a l'acte de Societat Civil Catalana a Tarragona


Temes relacionats

C's s'afegeix als actes de Societat Civil Catalana per l'Onze de Setembre ( 1/set/14)


  • Comparteix:

Carreras, en una foto d'arxiu

Carreras, en una foto d'arxiu

La secció local del PP participarà a l'acte que Societat Civil Catalana ha organitzat per a l'Onze de Setembre a Tarragona. Ho ha explicat el president del PP santcugatenc, Jordi Carreras, que també ha assegurat que el grup municipal no assistirà, per tercer any consecutiu, a cap acte oficial de la Diada.

Segons Carreras, aquesta decisió és a causa de la conducta del govern en provocar, diu, que l'Onze de Setembre sigui una jornada representativa 'només per a una part de la ciutadania'.

Jordi Carreras

Un dels efectes que està produint el govern és que la Diada ha passat a ser la festa d'alguns catalans i per tant els deixem aquesta festa.


L'acte, que porta per lema 'Recuperem el seny, recuperem la senyera', consistirà en una jornada d'actes centrats en una mobilització a la tarda per reivindicar, enfront de l'estelada, la senyera. Ho faran desplegant una senyera gegant en la mobilització i defensant la seva unió amb l'Estat espanyol.

A banda del PP, la trobada organitzada per Societat Civil Catalana tindrà la presència local de Ciutadans. La convocatòria tindrà la participació de l'exministra socialista Carme Chacón, així com dirigents del PPC i Ciutadans. La ultradretana Plataforma per Catalunya anima les seves bases a participar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.