La JNC proposarà a Conesa que l'estelada onegi davant l'ajuntament


Temes relacionats

L'estelada de l'ANC onejarà a Sant Cugat indefinidament ( 5/set/14)


  • Comparteix:

Moragas es vol reunir amb Conesa

Moragas es vol reunir amb Conesa

La JNC demanarà a l'alcaldessa que estudiï traslladar a la plaça de l'ajuntament l'estelada que onejarà a partir de l'Onze de Setembre a la plaça de Lluís Millet. Tot i aquesta petició, les joventuts de CDC celebren l'acord entre l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat i Mercè Conesa per ubicar l'estelada a la ciutat, fet que ja tenien previst demanar al ple.

En aquest sentit s'ha expressat el president de la JNC, Pol Moragas. El convergent s'ha mostrat molt satisfet amb la decisió de Mercè Conesa i l'ANC, i és per aquest motiu, diu, que demanarà una reunió amb l'alcaldessa per estudiar la possibilitat de col·locar l'estelada davant l'ajuntament.

Pol Moragas

Celebrem que l'alcaldessa hagi decidit penjar una estelada a la plaça Lluís Millet. Demanarem reunir-nos amb ella per debatir si l'estelada pot estar a un lloc més prioritari encara.


La restitució de l'estelada a la ciutat, explica Moragas, serveix per 'mostrar el compromís de Sant Cugat amb la independència de la nació catalana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.