La JNC organitza divendres la 4a edició de la Diada per la Independència


  • Comparteix:

Rull ja va participar a la festa de l'any passat / Foto: JNC

Rull ja va participar a la festa de l'any passat / Foto: JNC

L'alcaldessa i portaveu de CDC, Mercè Conesa, i el coordinador general de la formació, Josep Rull, són alguns dels protagonistes de la 4a Diada per la Independència de la JNC. La trobada, que tindrà lloc aquest divendres a la plaça de Can Quitèria a partir de dos quarts de nou del vespre, inclourà parlaments polítics, una botifarrada i també uns concerts a càrrec d'Els Torrats i Rekop.

Un any més la branca juvenil santcugatenca de Convergència Democràtica de Catalunya organitza una jornada festiva per reclamar la independència i per apropar les seves activitats a la resta de joves de la ciutat. Conesa i Rull ja van participar en aquesta festa al 2013 i enguany repeteixen, com també ho fa la també diputada Marta Pascal, que intervindrà a l'acte juntament amb el president de la JNC, Pol Moragas.

La part més lúdica la posaran la botifarrada popular i les actuacions musicals. Els Torrats faran un tribut a Sopa de Cabra, a les nou del vespre, i després arribarà el torn de la banda local Rekop, a un quart d'onze de la nit. El menjar i la beguda tenen un preu de cinc euros. La festa començarà a partir de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.