La CUP acusa l'equip de govern d'incomplir el Pacte per la Nit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa d'Unitat Popular

Imatge d'arxiu de la Festa d'Unitat Popular

La CUP es queixa de les traves que l'Ajuntament posa a l'organització dels seus actes. Segons la formació independentista, són habituals els canvis d'ubicació, la restricció d'horaris i les dificultats per demanar els permisos, fets que són un incompliment del Pacte per la Nit.

La CUP critica que aquestes traves es produeixen de manera sistemàtica i no només amb la seva formació, sinó també amb altres col·lectius de la ciutat.

Tot i que el Pacte per la Nit no és vinculant, sí que estableix una sèrie de compromisos que per al regidor de la CUP Ignasi Bea s'estan incomplint.

Ignasi Bea

Se salten els horaris que van dir que respectarien. Van dir que la ubicació d'espais seria rotativa, però no és normal que et reubiquin quan ja t'han dit una ubicació.


Bea ha posat com a exemple la Festa de la Unitat Popular i les commemoracions de la Diada de l'Esquerra Independentista, la darrera la d'enguany. Actes que, segons la CUP, han patit canvis de darrera hora, limitacions i reubicacions, tot i en alguns casos tenien els cartells fets.

Per la formació, una de les solucions és la reivindicada sala de concerts, que podria donar cabuda a aquest tipus d'activitats dels col·lectius locals, segons Bea.

Ignasi Bea

Un espai com la sala de concerts solucionaria molts d'aquest problemes. Seria menys problemàtic i no es molestaria els veïns.


La formació té la intenció de reunir-se amb altres entitats del teixit associatiu local per abordar aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.