Rull: 'Sánchez-Camacho viu en una realitat paral·lela, en una mena de 'Matrix''


  • Comparteix:

'Alícia Sánchez-Camacho viu en una realitat paral·lela, en una mena de 'Matrix' que no existeix però ella se l'inventa'. Ho ha assegurat aquest divendres el coordinador general de CDC, Josep Rull, que ha qualificat de 'ridícules' les declaracions de la popular en considerar la V 'el declivi de l'independentisme'. Rull ho ha dit a la 4a Diada per la Independència de la JNC local, a la plaça de Can Quitèria.

La 4a Diada per la Independència ha estat marcada pels resultats de la V a Barcelona, que Rull ha qualificat d'un 'èxit col·lectiu de passat i de futur'. De cara al 9N, el diputat i coordinador general de CDC ha subratllat que 'es construiran les garanties democràtiques perquè la comunitat internacional reconegui la consulta' i ha assegurat que 'posarem les urnes per poder votar'.

També s'ha referit a les declaracions de la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha dit que l'Onze de Setembre d'enguany ha marcat 'el principi del declivi de l'independentisme'. Segons Rull, Sánchez-Camacho 'ha fet el ridícul' i 'viu en una realitat paral·lela de la qual no en surt'.

Josep Rull

Quan el país protagonitza la mobilització més gran d'Europa, dir que es desinfla és no entendre res. Sánchez-Camacho viu una realitat paral·lela que no existeix però ella se l'inventa.


L'alcaldessa i portaveu de CDC, Mercè Conesa, també ha destacat la mobilització ciutadana de la Diada i ha subratllat la importància de garantir els drets dels ciutadans. Per això, Conesa ha posat èmfasi en la necessitat de proporcionar 'lleis al servei de la voluntat del poble, i no a l'inrevés'.

Mercè Conesa

Les lleis han de respondre a allò que vol la ciutadania, i no a l'inrevés. Les lleis es fan per al servei de la voluntat del poble.


A l'acte, també hi ha assistit la presidenta de la JNC, Marta Pascal, que ha subratllat la importància d'aconseguir el suport dels joves per a la consulta del 9N.

Marta Pascal

Ens abocarem als espais amb més gent jove, com les universitats i centres cívics per convèncer i donar arguments.


Des de la branca local de la JNC, el seu president, Pol Moragas, ha afirmat que treballaran per explicar als joves de Sant Cugat el seu projecte i la seva voluntat de votar. Una botifarrada i els concerts d'Els Torrats i Rekop han completat la 4a Diada per la Independència



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.