Sant Cugat es converteix en ciutat solidària amb l'Alzheimer


  • Comparteix:

El 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer

El 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer

Sant Cugat s'ha convertit en ciutat solidària amb l'Alzheimer a través d'una moció institucional presentada aquest dilluns al ple municipal. L'Ajuntament vol, amb aquest gest, servir d'exemple i donar suport a la sensibilització i conscienciació de la societat, institucions i polítics sobre aquest problema sociosanitari.

ESCOLTA-HO

Declarant-se ciutat solidària amb l'Alzheimer, l'Ajuntament dóna suport a la iniciativa liderada per l'Aliança per l'Alzheimer que reivindica que es tiri endavant una política d'estat d'Alzheimer, tal com ha llegit la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Declarant-se ciutat solidària amb l'Alzheimer, l'Ajuntament dóna suport a la iniciativa liderada per l'Aliança per l'Alzheimer que reivindica que es tiri endavant una política d'estat d'Alzheimer.


L'Ajuntament es compromet a continuar donant suport i reconeixent la tasca de les entitats locals que treballen amb persones que pateixen aquesta malaltia a partir de les taules de participació, subvencions i activitats, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.