Solidaritat Catalana dóna el tret de sortida a la campanya 'Volem polítics valents'


Temes relacionats

SI crida els santcugatencs a omplir els carrers de Barcelona per la Diada (26/jul/14)

Solidaritat busca a Sant Cugat voluntaris per al referèndum del 9 de novembre ( 3/jul/14)


  • Comparteix:

Un fragment del cartell promocional / Foto: SI

Un fragment del cartell promocional / Foto: SI

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha engegat la campanya 'Volem polítics valents', un conjunt d'accions amb què vol animar els polítics catalans a celebrar la consulta del 9 de novembre, independentment de la postura del govern espanyol i el Tribunal Constitucional (TC). La secció local subratlla 'la immensa demostració de força' de la Diada Nacional i considera que és l'hora que els polítics prenguin les decisions valentes que 'els catalans exigeixen'.

Davant la proximitat de la data de la consulta, SI fa una crida a la classe política catalana perquè aposti de manera ferma per treure les urnes al carrer, sense tenir en compte l'actitud contrària de l'executiu espanyol. La coordinadora local del partit, Maria Rosa Comellas, ha animat els polítics a no arronsar-se davant d'unes circumstàncies extraordinàries.

Maria Rosa Comellas

Reclamem que se celebri la consulta. Si no es pot votar, demanem als polítics que no es facin enrere i posin les urnes al carrer.


D'altra banda, el partit continua amb la seva captació de voluntaris de cara al 9 de novembre, una iniciativa que va arrencar a principis d'estiu. Comellas ha explicat que en l'àmbit nacional ja tenen més de 4.000 persones apuntades, tot i que no ha donat xifres del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.