Sant Cugat dóna avui suport a la consulta del 9N amb un ple extraordinari


Temes relacionats

L'AMI vol impulsar plens extraordinaris de suport a la consulta ( 2/set/14)


  • Comparteix:

Sessió de juliol del ple municipal

Sessió de juliol del ple municipal

L'ajuntament acull aquest dilluns a les vuit del vespre un ple extraordinari per donar suport a la consulta del 9N. La sessió extraordinària tindrà lloc després de l'aprovació de la llei de consultes i a l'espera de la convocatòria de la cita del 9 de novembre. El ple és fruit de la demanda de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Cugat.cat oferirà el ple en directe a la web i, posteriorment, un vídeo íntegre de la sessió.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat la importància que cada territori faci valer el seu posicionament sobre la consulta i doni suport al president de la Generalitat.

Mercè Conesa

Creiem que el paper dels municipis és important en el procés cap al dret a decidir i volem fer valer el nostre posicionament i que el president Mas tingui el suport dels ajuntaments.


Cugat.cat retransmetrà en directe el ple extraordinari a través del seu portal i oferirà, posteriorment, un vídeo íntegre de la sessió.

L'EMD de Valldoreix també ha convocat aquest dilluns una junta de veïns extraordinària per donar suport al referèndum, a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.