F. Villaseñor: 'S'acosta la fi de mandat i el govern fa propaganda absoluta'


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, durant l'entrevista

Ferran Villaseñor, durant l'entrevista

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, assegura que l'equip de govern aprofita la recta final del mandat per anunciar projectes amb finalitats electoralistes. En una entrevista a Cugat.cat, Villaseñor ha destacat la tasca dels socialistes durant aquest mandat i ha remarcat que són el grup que més mocions han presentat i han tingut aprovació al ple.



ESCOLTA-HO

Algunes de les frases més destacades:

Les nostres prioritats per al que queda de mandat són la lluita contra l'atur, millorar les polítiques mediambientals, vetllar perquè les inversions anunciades recentment siguin una realitat i treballar perquè la transparència sigui millor.

Arriba el final del mandat i l'equip de govern comença a anunciar projectes. S'acosten les eleccions i fan propaganda absoluta. Anunciar què faràs no significa fer-ho.

Demanem a Conesa que l'equip de govern deixi de ser escolanet de la Generalitat.

Som el grup polític que més mocions hem presentat. Hem pogut modificar l'acció del govern amb les nostres mocions.

El Pacte per la Nit pot tenir problemes o errors que cal ajustar, però no podem tenir una ciutat morta. No és normal que faci dos anys que es treballa en una normativa de terrasses i que encara no la tinguem.

El pavelló de la Guinardera es va anunciar, es va aturar i ara es torna a anunciar per posar la primera pedra abans de les eleccions.

Fins que no vegi el trasllat de l'institut del Leonardo da Vinci, no me'l creuré.

Promusa ha de treballar per fer i gestionar habitatge de lloguer.

A Valldoreix, cal que tots els grups que tinguin una visió diferent de l'equip de govern treballin per un programa electoral conjunt i, llavors, trobar algú per ser el president de tots plegats.

La propera entrevista del cicle amb portaveus municipals és aquest dimecres amb Joan Calderon, d'ICV-EUiA. Les dues formacions han intercanviat els torns d'entrevista per facilitar la presència dels dos portaveus a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.