Calderon: 'El govern treballa de forma improvisada amb la vista a les eleccions'


  • Comparteix:

Joan Calderon, durant l'entrevista

Joan Calderon, durant l'entrevista

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, adverteix que en aquesta recta final de mandat l'equip de govern treballa de forma improvisada amb la vista fixada en les eleccions municipals. En una entrevista a Cugat.cat, Calderon ha explicat que no repetirà perquè considera que, després de vuit anys al ple municipal, tocava tancar etapa.



ESCOLTA-HO

Les frases destacades

ICV-EUiA continuarà treballant en polítiques socials, d'ocupació i de medi ambient. També volem posar èmfasi en matèria d'educació.

Aprovo la capacitat econòmica de l'Ajuntament. En canvi, suspenc l'equip de govern per treballar amb improvisació fixada en les eleccions de l'any vinent.

Tot i ser dos regidors, ICV-EUiA ha fet una bona tasca amb la incidència en propostes relacionades amb la tarifació social i aportacions en els pressupostos. En canvi, fallem a l'hora de comunicar què fem a la ciutadania.

No és el moment de construir un pavelló. Molta ciutadania no entendrà que calgui aquesta inversió. Caldria prioritzar altres inversions, tot i que entenc les demandes dels clubs. Hi havia alternatives: remodelar equipaments existents i fer un pla d'equipaments esportius.

La reforma del mercat de Pere San implicarà més moviment i restaurants. No dóna solució a les demandes del veïnat, que volia un mercat i no un lloc de degustacions.

Promusa s'ha de centrar a fer habitatge de lloguer i intentar que sigui viable. Fer habitatge de venda implica una pèrdua de patrimoni.

És any electoral i tenim una rebaixa oficiosa d'impostos.

No repeteixo com a cap de llista. He fet una reflexió profunda i és una decisió personal. Vuit anys són temps suficient.

Qualsevol persona d'ICV-EUiA està capacitada per ser cap de llista. No tinc cap preferència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.