C's estudia accions legals contra Conesa per la concentració a l'ajuntament


Temes relacionats

Més de 2.000 persones es concentren a Sant Cugat a favor de la consulta ( 1/oct/14)


  • Comparteix:

Moment de la concentració, aquest dimarts

Moment de la concentració, aquest dimarts

Ciutadans estudia emprendre accions legals contra l'alcaldessa per permetre que la concentració a favor del 9N d'aquest dimarts es desenvolupés a l'interior de l'ajuntament 'sense respectar la normativa de seguretat en edificis públics'. La formació, sense presència al ple, acusa Mercè Conesa d'aprofitar el càrrec públic per 'afavorir els seus interessos personals' i sosté que l'acte es va fer sense avisar els Mossos.

Ciutadans assegura que la concentració a favor de la consulta, prevista inicialment davant l'ajuntament, 'va envair de forma incontrolada' el consistori sense cap supervisió i posant en perill els mateixos assistents. El responsable de comunicació de Ciutadans, Aldo Ciprián, diu que va ser un acte d'irresponsabilitat.

Aldo Ciprián

Més de 1.000 persones sí que hi havia en un espai tan reduït com l'ajuntament. És un acte d'irresponsabilitat.


La formació afegeix que la concentració es va fer sense avisar els Mossos, quan 'en qualsevol manifestació cal avisar-los amb 10 dies d'antelació'.

El partit lamenta que l'alcaldessa prengués part activa a l'acte i que faci ús del seu càrrec públic per beneficiar 'els seus interessos personals'.

Aldo Ciprián

No són interessos polítics, són interessos propis. No ens sembla bé per part d'una persona que representa tots els ciutadans, els que no l'hem votada també.


C's considera que, amb aquestes accions, Mercè Conesa se salta normes a les quals 'estan obligats la resta de ciutadans'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.