El PSC engega dues iniciatives per apropar la política als santcugatencs


  • Comparteix:

Salvador Gausa ha dit que l'objectiu de la iniciativa no és omplir de gom a gom la seu

Salvador Gausa ha dit que l'objectiu de la iniciativa no és omplir de gom a gom la seu

La secció local socialista presenta els projectes l'Aula PSC i el Club PSC amb l'objectiu d'apropar la política a la ciutadania santcugatenca. L'espai 'Aula' acull debats i xerrades sobre política el primer i l'últim dilluns de cada mes , mentre que el Club organitza sortides culturals per Sant Cugat i altres indrets.

L'Aula PSC obre la seu local a tots els santcugatencs cada primer dilluns de mes per comentar temes d'actualitat política i cada últim dilluns de mes per acollir una xerrada amb un personatge rellevant del món polític. El primer secretari de la secció local del PSC-PSOE, Salvador Gausa, explica quin és l'objectiu dels projectes Aula i Club PSC.

Salvador Gausa

Volem apropar el debat polític a la gent


El Club PSC se centra en sortides culturals de durada de mig dia o jornada completa. Entre les excursions previstes, trobem visites comentades al Parlament de Catalunya i al Palau de la Generalitat, i un itinerari guiat per Can Busquets. Salvador Gausa comenta que no és marquen l'assistència de gent com a objectiu primordial.

Salvador Gausa

Ens centrarem més en la qualitat que en la quantitat


La secció local socialista està oberta a les propostes dels ciutadans pel que fa a temes a tractar i indrets per visitar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.