Conesa lliurarà al president Artur Mas l'acord de ple proconsulta del 9N


  • Comparteix:

Moment de la votació al ple municipal

Moment de la votació al ple municipal

L'alcaldessa, Mercè Conesa, participarà aquest dissabte en l'acte de lliurament de tots els acords de plens municipals de Catalunya proconsulta al president de la Generalitat, Artur Mas. Un total de 920, dels 947 ajuntaments del país, han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa amb l'aprovació de mocions a favor del 9N.

L'acte, que es desenvolupa al Palau de la Generalitat, tindrà també la participació de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i del conseller de la Presidència, Francesc Homs; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; i els president de l'AMI, Josep Maria Vila d'Abadal, i de l'ACM, Miquel Buch. A més, hi assistiran els vicepresidents del Parlament i el presidents de les quatre Diputacions. En el decurs de l'acte hi haurà parlaments del president Mas i de representants del món local.

Prèviament, a les onze del matí, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, rebrà els alcaldes al pati de l'ajuntament i els donarà la benvinguda a la ciutat. 20 minuts més tard, els alcaldes creuaran la plaça de Sant Jaume en direcció al Palau de la Generalitat.

El lliurement vol evidenciar la força del municipalisme i el seu compromís amb els ciutadans. A dia d'avui un total de 911 consistoris han votat a favor de la moció impulsada per l'AMI i l'ACM el que representa el 96% de tots els ajuntaments del país. Aquests ajuntaments representen 6,6 milions de catalans i sumen 903.000 ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.