GxV aposta per una candidatura de plataformes ciutadanes a l'EMD


Temes relacionats

Puig lamenta l'afany de protagonisme de GxV ( 7/jun/14)

Gent per Valldoreix acusa l'Ajuntament i l'EMD de 'deixadesa' amb l'alta tensió ( 7/jun/14)

Puig: 'Hi ha interessos electoralistes rere algunes queixes veïnals de mobilitat' (22/mai/14)

La Generalitat tornarà els 1'5 milions de l'alta tensió en els propers dos anys ( 5/feb/14)

La uaSC i GxV clamen contra EMD i Ajuntament per les línies d'alta tensió (30/oct/13)

Neix la plataforma veïnal Gent per Valldoreix (11/abr/13)


  • Comparteix:

Moment de l'acte d'aquest dimarts

Moment de l'acte d'aquest dimarts

La membre de Gent per Valldoreix (GxV) i expresidenta de l'EMD per la Candidatura de Progrés, Montserrat Turu, obre la porta a formar una candidatura amb les altres plataformes ciutadanes del territori, Mou-te per Valldoreix i Veïns Progressistes de Valldoreix, de cara a les eleccions de maig. Turu, que ha negat contactes formals en aquest sentit amb el PSC o la uaSC, creu que són els ciutadans els que han de plantejar un alternativa real davant la gestió de CiU-Actuem a l'EMD.

Un any i mig després de la seva constitució, GxV continua treballant pels problemes que afecten el territori. El projecte de centralitat, l'estudi de mobilitat, l'alta tensió i l'afectació de la Llei de Governs Locals sobre l'EMD són els temes que preocupen la plataforma, que ja té la mirada posada a les eleccions de Valldoreix.

La membre de GxV Montserrat Turu continua sense posicionar-se sobre si liderarà algun projecte polític de cara als comicis al territori. El que sí que ha assegurat és que GxV està oberta a formar una candidatura amb altres entitats ciutadanes de Valldoreix: Veïns Progressistes de Valldoreix i la recent creada Mou-te per Valldoreix, que aglutina veïns contraris a l'estudi de mobilitat o la nova centralitat.

Turu creu que és la veu dels ciutadans la que pot plantejar una alternativa real a la gestió de CiU-Actuem al capdavant de l'EMD.

Montserrat Turu

Ens agradaria que la ciutadania pensi què voldria per a les properes eleccions. Veig que hi ha una gran coincidència en les preocupacions i les propostes.


Sobre futures aliances, Turu ha negat contactes formals amb el PSC o la uaSC de cara als comicis valldoreixencs. Sobre la feina feta per GxV, Turu ha destacat que l'entitat ha donat suport a la gent 'que fa oposició' i ha fiscalitzat la feina del govern de l'EMD.

Turu ha fet aquestes declaracions en una entrevista prèvia a la xerrada que GxV ha organitzat aquest dimarts a Nau de Cultura sobre la centralitat i la mobilitat al territori. L'acte, que ha reunit experts en urbanisme i arquitectura, ha tingut l'assistència d'un centenar de persones. A la sessió també han acudit representants del govern de l'EMD, el vocal de Mobilitat, Joan Ribera, i el vocal de Cultura, Joaquim Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.