Homs descarta l'entrada d'altres partits al govern


Temes relacionats

Homs i Conesa defensen la innovació en els serveis socials i de salut ( 8/oct/14)


  • Comparteix:

Francesc Homs demana unitat de cara a la recta final abans del 9N.

Francesc Homs demana unitat de cara a la recta final abans del 9N.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, demana ajornar el debat sobre l'entrada d'altres partits al govern fins a la consulta i insta les formacions a treballar conjuntament en defensa del 9N. Ho ha dit a aquest dimecres a Sant Cugat en resposta a la proposició de la CUP que demanava l'entrada d'ERC a l'executiu.

Homs recorda que abordar aquestes qüestions a un mes per la consulta 'no tindria gaire sentit' i que s'ha de treballar conjuntament per fer front als obstacles que posa el govern espanyol.

Francesc Homs

Ara hem d'estar centrats a fer possible el 9N. Altres consideracions no tindrien gaire sentit que s'abordessin ara, quan queda un mes per la consulta i tenim molta feina.


Francesc Homs ha fet aquestes declaracions a Sant Cugat aquest dimecres, on ha inaugurat el Fòrum de la Innovació, Transformació i Excel·lència en els Serveis Socials i de la Salut (ITESSS) organitzat a EsadeCreàpolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.