Les JERC volen que es retiri la bandera espanyola de l'ajuntament el 12 d'octubre


  • Comparteix:

El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, al centre, acompanyat de Mireia Ingla, alcaldable d'ERC

El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, al centre, acompanyat de Mireia Ingla, alcaldable d'ERC

Les JERC reclamen que la bandera espanyola deixi d'onejar a l'ajuntament el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat. Segons les joventuts d'ERC, aquesta celebració espanyola enalteix uns 'valors vergonyosos' i aposten perquè Sant Cugat li 'doni l'esquena'. Els joves independentistes volen, a més, que l'estelada onegi aquell dia al costat de la senyera.

El portaveu de les JERC a Sant Cugat, Lluc Cahís, ha recordat que la ciutat va donar suport, a través d'una moció, a la campanya 'Un país, una bandera', que reclamava que la senyera fos l'única bandera present al consistori.

Cahís ha criticat que aquest compromís, pres també per CiU, no s'hagi vist reflectit, i és per això que demanen que, com a mínim, es retiri la bandera espanyola aquest diumenge, dia de la Hispanitat.

Lluc Cahís

CiU va donar suport a la moció d''Un país, una bandera', però a dia d'avui no s'ha fet res i pensem que el 12 d'octubre seria un bon moment.


Les JERC reclamen que la JNC pressioni CiU per aconseguir aquesta demanda. A més, volen que l'estelada onegi al consistori, no només el 12 d'octubre, sinó sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.