El fons de lliure disposició del barri de les Planes es concreta en nou actuacions


Temes relacionats

L'ETSAV cedeix un dels seus edificis mòbils al districte de les Planes (24/jul/14)


  • Comparteix:

Moment del consell de barri d'aquest dijous / Foto: Pere Soler

Moment del consell de barri d'aquest dijous / Foto: Pere Soler

Els veïns del barri de les Planes i l'Ajuntament han acordat nou actuacions de millora per invertir els 56.000 euros de lliure disposició d'aquest any. La partida més important, de 25.000 euros, es destina a la instal·lació de l'edifici mòbil de l'ETSAV que es convertirà en un equipament per al barri. La resta d'actuacions són arranjaments de carrers i compres de material.

El transport i instal·lació de l'edifici mòbil cedit per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) comportarà una inversió de 25.000 euros. Una actuació que permetrà al barri de les Planes disposar d'un nou equipament en els propers mesos o a principis de l'any vinent. Es tracta d'un hivernacle que conté tres mòduls interiors que es poden separar.

La següent partida més important és la reservada a l'arranjament i asfaltat d'un tram del carrer de Sant Francesc d'Assís, entre la plaça de la Creu d'en Blau i la zona d'asfaltat nou. Dues partides de 5.000 euros es destinaran a arranjar les reivindicades tanques de les pistes esportives i la rampa d'accés, i a millorar el tram viari de la plaça de La Mata.

La instal·lació dels graons intermedis a l'escala del passeig Delícies aconsegueix 2.000 euros de pressupost, mentre que 1.500 euros serviran per plantar un avet singular al jardí del Casal de les Planes.

Les festes del barri s'emporten en total 4.000 euros que es repartiran entre la compra d'unes carpes (2.000 euros), barbacoes grans (1.000 euros) i una nevera (1.000 euros).

El president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ha anunciat que per a l'any vinent l'Ajuntament ha tornat a reservar 56.000 euros per al barri de les Planes en el pressupost de lliure disposició. El fons de lliure disposició és una partida pressupostària municipal la destinació de la qual decideixen conjuntament els veïns i el consistori en els consells de barri dels districtes, tal com recorda Puigdomènech.

Joan Puigdomènech

Els veïns del barri gestionen Aquesta petita quantitat. Una manera d'homologar els districtes amb el centre de la ciutat.


En el cas de les Planes, el barri de les Planes té el 70% de la lliure disposició amb 56.000 euros per al 2014, mentre que el barri de Can Borrull disposa del 30% amb 24.000.

De cara a l'any vinent, l'equip de govern ha anunciat que les Planes repetirà amb 56.000 euros i Can Borrull comptarà amb una partida acumulada de 374.000 euros. Part de la lliure disposició de Can Borrull servirà per rebaixar les quotes veïnals de la urbanització del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.