Jordi Carreras: 'La marxa de Bruno de Salvador causa perjudicis al PP'


Temes relacionats

Bruno de Salvador deixa el PP per la 'traïció' de Rajoy a la llei de l'avortament ( 4/oct/14)

El PP es queda sol en el suport a la reforma de la llei de l'avortament (20/gen/14)


  • Comparteix:

El president del PP, Jordi Carreras

El president del PP, Jordi Carreras

El president del PP, Jordi Carreras, assegura que la marxa del regidor Bruno de Salvador del partit ha causat 'perjudicis polítics i econòmics' al grup municipal popular. Carreras referma el compromís de la formació a favor del dret a la vida i recorda que, des del grup municipal, ja s'ha treballat en aquest sentit. Les paraules de Carreras arriben després que De Salvador abandonés el PP per 'la traïció' i 'l'incompliment electoral' que ha comportat la retirada de la llei de l'avortament.

Carreras ha lamentat la marxa de Bruno de Salvador, però ha afirmat que 'és respectable, perquè abandona el partit per una qüestió de consciència'. Ara bé, el president del PP ha criticat en declaracions a Cugat.cat que De Salvador mantingui l'acta de regidor ja que considera que 'defrauda' els vots que la formació va rebre en les últimes eleccions municipals.

Jordi Carreras

Ha mantingut l'acta de regidor, fet que ha causat perjudicis al partit. Ens ha deixat amb tres regidors i això defrauda els vots que va rebre el partit.


Carreras també ha subratllat que la retirada de la llei de l'avortament 'no es pot extrapolar' ja que el PP tira endavant 'unes mesures molt més àmplies'. De fet, s'ha mostrat convençut que el govern 'complirà els compromisos electorals'.

Jordi Carreras

Estic convençut que es compliran els compromisos electorals. S'han de considerar la multitud de polítiques que s'han pres en tots els àmbits a favor de la dona embarassada.


El president del PP ha assegurat que la formació mantindrà la mateixa posició a favor del dret a la vida i ha recordat la seva tasca per defensar aquesta mesura al ple municipal. Jordi Carreras ha fet pública una carta en què recull aquestes opinions sobre la marxa de Bruno de Salvador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.