Un centenar de persones fa pinya a favor de la consulta davant de l'ajuntament


Temes relacionats

'Ara és l'hora' porta Terribas, Tresseras, Pont i Llansana a un sopar-col·loqui (13/oct/14)

La gigaenquesta arrenca a Sant Cugat amb els indecisos (12/oct/14)

Més de 2.000 persones es concentren a Sant Cugat a favor de la consulta ( 1/oct/14)

Més de 400 santcugatencs s'apleguen per impulsar la campanya 'Ara és l'hora' ( 7/set/14)


  • Comparteix:

La concentració ha tingut lloc a la plaça de la Vila

La concentració ha tingut lloc a la plaça de la Vila

Un centenar de persones s'ha concentrat aquest dimarts a la plaça de la Vila per reclamar la celebració de la consulta del 9N. Convocats per la campanya 'Ara és l'hora' de l'ANC i Òmnium Cultural, els participants han reclamat unitat política als partits proconsulta i tenen previst repetir la reivindicació cada dimarts fins al 9 de novembre. Sobre l'anunci de Mas del nou format de la consulta, els assistents consultats per Cugat.cat aposten per la desobediència o respectar la convocatòria original.

Després de la multitudinària concentració de finals de setembre, la campanya 'Ara és l'hora' ha tornat a convocar els santcugatencs perquè refermin el suport a la consulta. En aquesta ocasió ha respost a la crida un centenar de persones, moltes vestides amb camises grogues, que han reclamat la seva celebració i que els partits polítics siguin valents.

La concentració forma part de la campanya 'Un país de groc' que ha impulsat 'Ara és l'hora'. A Sant Cugat, les seccions locals de l'ANC i Òmnium tenen previst repetir la iniciativa cada dimarts a la plaça de la Vila fins el 9N. El president de l'ANC, Manel Porta, ha explicat que l'objectiu d'aquesta trobada és refermar el compromís amb la consulta i reclamar als partits polítics que refacin la unitat.

Manel Porta

Ni un pas enrere. L'única nota negativa és que sembla que s'hagi trencat el consens que hi havia entre els partits.


Tot i l'anunci del president de la Generalitat, Artur Mas, de canviar el format de la consulta per ajustar-se a la legalitat, alguns dels concentrats enquestats per Cugat.cat han reclamat al govern que apliqui la desobediència i aposti per la convocatòria original que van pactar els partits proconsulta.

Participants

Hem d'apostar per la desobediència civil total. / Hem de continuar treballant, encara no s'ha acabat res.


La concentració ha posat el punt final amb crits de 'Visca Catalunya lliure!' i el cant del 'Va Pensiero' de l'obra 'Nabucco' de Giuseppe Verdi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.