Els membres de la Penya Regalèssia ja són Fills predilectes de Sant Cugat


Temes relacionats

Tots els membres de la Penya Regalèssia seran Fills predilectes de Sant Cugat (14/oct/14)


  • Comparteix:

Diversos membres de la Penya Regalèssia han acudit al ple

Diversos membres de la Penya Regalèssia han acudit al ple

El ple ha aprovat per unanimitat la concessió del títol de Fills predilectes de Sant Cugat als membres de la Penya Regalèssia. La distinció és per als 17 membres actuals de l'entitat i en forma de títol pòstum per a 28 membres més. L'entrega del reconeixement serà el 3 de desembre en un acte al Teatre-Auditori.

ESCOLTA-HO

La llista de condecorats és la següent: Jaume Pahissa, Miquel Garrell, Joan Baila, Jaume Grau, Gabriel Moreras, Joan Manich, Tomàs Grau, Ramon Tàrrega, Joan Manel Moncau, Manolo Helices, Lluís P. Berenguer, Miquel Soler, Victorià Ranera, Jaume Ambrós, Pere Sans, Alfred Navarro, Joaquim Soto, Joaquim Sobregrau, Manel Pujol, Joan Buscallà, Josep Pros, Pere Paradell, Gabriel Farrés, Joan Mercader, Francesc Figarola, Andreu Boldú, Evarist Jané, Felip Pujol, Joaquim Casas, Roc Gómez, Joan Peña, Ignasi Buscallà, Jaume Buscallà, Joan Moncau, Josep Benet, Ramon Torné, Francesc Tortosa, Vicente Troyano, Antonio Bautista, Pascual Bibián, Joan Badia, Josep Cortijos, Josep Garrigós, Gabriel Foix i Josep Barberà.

El membre de l'entitat Gabriel Moreras ha explicat que una de les claus que explica la seva vigència és l'amistat entre els seus membres i l'estima que senten pel patrimoni local.

Gabriel Moreras

Per mi, el valor important de la Penya és l'amistat, acompanyat de l'estima cap a Sant Cugat i el seu patrimoni cultural.


A l'acte de lliurament, el 3 de desembre, es podrà veure el documental que Cugat.cat ha fet sobre els 75 anys d'història d'aquest grup emblemàtic i la tasca de manteniment del patrimoni de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.