La zona de Can Magí - Carretera de Roquetes tindrà un gimnàs


  • Comparteix:

Pere Casajaona, durant la roda de premsa d'aquest dilluns

Pere Casajaona, durant la roda de premsa d'aquest dilluns

L'equip de govern flexibilitzarà els usos al subsòl del sector de Can Magí - Carretera de Roquetes per permetre la instal·lació d'un gimnàs amb pista d'esquaix en aquesta zona. Per poder ubicar aquesta nova activitat el ple ha d'aprovar inicialment la modificació puntual dels usos en aquestes zones del Pla Parcial d’Ordenació Can Magí - Carretera de Roquetes. La flexibilització dels usos afecta totes les zones incloses en el pla parcial.

ESCOLTA-HO

En el debat plenari, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, ha explicat que la modificació puntual dels usos en aquesta zona passa per ple a petició dels propietaris, en resposta a una pregunta del portaveu socialista, Ferran Villaseñor. Villaseñor ha afegit que 'queden difusos' els usos en aquest espai i s'ha interessat per si el canvi dóna lloc a una plusvàlua, cosa que ha negat l'equip de govern.

El punt s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU i l'abstenció de la resta de grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.