La JNC inicia la campanya 'El Sí de la teva vida' de suport al 9N


  • Comparteix:

LA JNC ha començat l'enganxada de cartells als Quatre Cantons

LA JNC ha començat l'enganxada de cartells als Quatre Cantons

La JNC ha iniciat aquest dimecres la campanya de suport a la consulta del 9N amb la penjada del primer cartell a la plaça dels Quatre Cantons, sota el lema 'El Sí de la teva vida'. Les joventuts de CDC destaquen el compliment del compromís de poder votar el 9N per conèixer el suport a la independència i posteriorment, si existeix una majoria a favor del 'Sí-Sí', anar a unes eleccions plebiscitàries amb llista única.

El president de la JNC, Pol Moragas, ha ressaltat el fet que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha complert la seva paraula de convocar els catalans a les urnes el 9N i ha emplaçat la ciutadania a participar-hi. Moragas ha explicat que el 9N ha de ser una primera etapa per comprovar el suport de l'independentisme de cara a unes eleccions plebiscitàries.

Pol Moragas

Quan sapiguem l'opinió de la ciutadania sobre la independència es podrà convocar unes eleccions plebiscitàries per proclamar o no una DUI depenent del resultat.


Moragas ha afegit que si el 9N és un èxit s'han de convocar les eleccions plebiscitàries però ha deixat molt clar que sense una llista única, 'de país', no hi ha plebiscitàries.

L'objectiu de la formació és donar suport al 'Sí-Sí' de la consulta però també explicar el perquè volen un estat independent. La campanya inclou enganxades de cartells a la ciutat, el repartiment de fulls explicatius de diferents formats, adhesius i preservatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.