El PP referma el seu 'no' a l'avortament davant les crítiques de De Salvador


Temes relacionats

Bruno de Salvador passa a ser regidor no adscrit (20/oct/14)

De Salvador vol que Sant Cugat es declari ciutat pro-vida i lliure d'avortament (17/oct/14)

Jordi Carreras: 'La marxa de Bruno de Salvador causa perjudicis al PP' (11/oct/14)

Bruno de Salvador deixa el PP per la 'traïció' de Rajoy a la llei de l'avortament ( 4/oct/14)


  • Comparteix:

Carreras és president del PP local

Carreras és president del PP local

El PP ha emès un comunicat en què referma la seva oposició contra l'avortament davant les crítiques rebudes per l'expopular i ara regidor no adscrit, Bruno de Salvador, per votar en contra de la seva moció per convertir Sant Cugat en un municipi 'pro-vida'. El partit explica que el seu vot contrari es deu al fet que De Salvador ocupa una acta de regidor de forma il·legítima i assegura que la seva actuació 'els perjudica' per abanderar en la seva persona la defensa al dret a la vida.

ESCOLTA-HO

Després de la sortida de Bruno de Salvador del PP per la retirada de la reforma de la Llei de l'avortament, les desavinences entre l'expopular i l'executiva del partit continuen. El PP local ha emès aquest dijous un comunicat arran de les crítiques llençades per De Salvador en alguns mitjans per la decisió de la formació de votar en contra de la seva moció per declarar Sant Cugat municipi 'pro-vida', en el passat ple.

En la sessió plenària, el portaveu del PP, Jordi Carreras, va justificar el vot contrari adduint que la formació ha expressat en reiterades ocasions la seva oposició contra l'avortament en el ple. En segon lloc, Carreras va explicar que no legitimaven la proposta del regidor no adscrit per ocupar una acta que deu 'als votants del PP'.

En el comunicat, subscrit pel grup municipal i l'executiva del partit, asseguren que l'actitud de De Salvador 'els està perjudicant' amb les seves 'falsedats' i 'calúmnies'. El PP local afegeix que l'expopular ha convertit en 'histriònic i teatral' el fet de mantenir l'acta de regidor.

Al text, els populars refermen la postura de defensar 'sense excepcions' el dret a la vida dins i fora el partit amb una 'profunda convicció'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.