La CUP aborda a Sant Cugat l'estratègia política després del 9N


  • Comparteix:

Participants del consell polític de la CUP

Participants del consell polític de la CUP

La CUP ha reunit aquest dissabte a Sant Cugat el seu consell polític amb la presència d'una setantena de representants territorials de la formació. L'òrgan ha abordat en aquesta reunió, que ha comptat amb el diputat David Fernández, les possibilitats d'una candidatura unitària d'esquerres de cara a uns comicis al Parlament i el full de ruta després del 9N.

El consell polític de la CUP és un òrgan nacional d'organització que es reuneix una vegada al mes. Aquest dissabte ha estat el torn de Sant Cugat, que per primera vegada ha acollit els representants territorials de la formació, a la Casa de Cultura.

El portaveu i regidor de la CUP a Sant Cugat, Guim Pros, ha explicat que dos dels principals temes que ha abordat la reunió han estat l'estratègia política després del 9N i les possibilitats d'una candidatura unitària d'esquerres anticapitalistes i independentistes per a les eleccions al Parlament.

Guim Pros

Parlem del tema de la candidatura unitària per a les eleccions. Hi ha tres documents que són bastant consensuables entre ells.


A la trobada, màxim òrgan de decisió de la formació juntament amb l'assemblea nacional, hi ha estat present el diputat David Fernández.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.