SI encenta un procés de primàries per elegir alcaldable


  • Comparteix:

El partit ja es va presentar a les eleccions del 2011

El partit ja es va presentar a les eleccions del 2011

La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) elegirà el seu alcaldable i la llista a les eleccions municipals amb un procés de primàries. La formació ha arrencat aquest dilluns el termini per presentar les precandidatures, que està obert a tots els adherits i simpatitzants.

Fins al 10 de novembre, els adherits i simpatitzants santcugatencs poden presentar la seva precandidatura a la llista per als comicis municipals que es confeccionarà de manera oberta. Això implica que la militància i els simpatitzants votaran els diferents precandidats i la seva posició a la llista. Amb les opcions més votades, s'elaborarà la candidatura de SI per a les eleccions.

La coordinadora local, Maria Rosa Comellas, ha destacat que aquest procés de primàries amb llistes obertes garanteix la participació i la regeneració democràtica.

Maria Rosa Comellas

Solidaritat és un partit que aposta per les llistes obertes, per una democràcia real, una participació ciutadana i la regeneració democràtica.


Comellas, que va ser l'alcaldable a les darreres eleccions municipals, ja ha avançat que té la intenció de presentar la seva precandidatura com a cap de llista.

Solidaritat Catalana per la Independència va obtenir 464 vots als comicis locals del 2011 (1'53% dels vots) i es va quedar sense representació al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.