El PSC vol crear la figura del vigilant cívic de boscos per als majors de 45 anys


Temes relacionats

L'Ajuntament posa en marxa un pla d'ocupació per a aturats majors de 45 anys (15/oct/14)


  • Comparteix:

La intenció és que els contractats puguin exercir com  a vigilants cívics de les zones verdes / Foto: Parc de Collserola

La intenció és que els contractats puguin exercir com a vigilants cívics de les zones verdes / Foto: Parc de Collserola

El PSC proposarà al ple de novembre crear un pla d'ocupació perquè les persones majors de 45 anys puguin exercir com a vigilants cívics dels parcs i els camins del terme municipal de Sant Cugat. Els socialistes volen que aquesta iniciativa faci de complement de la Policia Verda.

Després de l'anunci de l'equip de govern d'implantar un pla transversal d'inserció específic per a aquest col·lectiu, els socialistes també volen posar el seu gra de sorra i presenten aquest projecte amb la intenció de ser un complement de la proposta, tal com explica el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Es pot fer durant l'exercici de 2015. Ho teníem al programa electoral. Preté ajudar a aquest col·lectiu.


El PSC subratlla l'important nombre de parcs, jardins i camins que té la localitat, molt transitats pels ciutadans, on no sempre hi ha un bon ús de l'entorn. Un dels exemples que posa el partit són les zones prohibides per a gossos, a vegades no respectades pels seus propietaris. És per això que la formació creu que la seva proposta pot tenir èxit, fet que beneficiaria les persones aturades majors de 45 anys i també afavoriria el bon estat de les zones verdes locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.