ERC i les JERC reclamen la retirada immediata de la multa a la PAH


  • Comparteix:

Membres de la PAH de Rubí ocupen la seu de CatalunyaCaixa del carrer de Villà des de fa cinc setmanes.

Membres de la PAH de Rubí ocupen la seu de CatalunyaCaixa del carrer de Villà des de fa cinc setmanes.

ERC i les JERC demanen que l'Ajuntament retiri de forma immediata la multa imposada a la PAH per ocupació de la via pública. Els republicans rebutgen l'estigmatizació dels moviments socials i defensen els drets fonamentals de manifestació i habitatge.

Aquest dilluns, la Policia Local ha imposat una multa de 375 euros a un dels membres de la PAH de Rubí que acampa a la seu de CatalunyaCaixa del carrer de Villà des de fa cinc setmanes. Aquesta concentració demana la dació en pagament per a una vintena de casos rubinencs que afronten desnonaments.

Esquerra i les JERC han mostrat el seu suport a la PAH de Rubí i exigeixen que es retiri la multa. El secretari de política municipal del partit, Èric Gómez, demana que l'Ajuntament respecti els moviments socials que lluiten per garantir els drets fonamentals.

Èric Gómez

Exigim que li sigui retirada de forma immediata la multa imposada a la PAH. No es pot criminalitzar i sancionar els moviments socials que lluiten per garantir els drets fonamentals.


Des de l'Ajuntament, s'ha confirmat que és la primera multa que rep la PAH i ha expressat el desconcert per una protesta que no té cap afectació a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.