Conesa destaca la creació de llocs de treball a HP davant les crítiques de CGT


Temes relacionats

CGT rebutja la candidatura d'HP als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/oct/14)

CGT d'HP lamenta els últims acomiadaments i no en descarta més (23/oct/14)


  • Comparteix:

Conesa ha lloat la creació de llocs de feina a HP

Conesa ha lloat la creació de llocs de feina a HP

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat la nominació de Hewlett Packard (HP) als Premis Ciutat de Sant Cugat davant les crítiques de CGT, que assegura que l'empresa duu a terme un 'degoteig constant d'acomiadaments' i no es mereix aquest reconeixement. En una entrevista al programa 'Línia directa' de Cugat.cat, Conesa ha reconegut que s'han extingit contractes però ha destacat que el balanç final és molt positiu perquè en els darrers anys ha creat més ocupació que pèrdua de llocs de treball.



Davant les crítiques del sindicat, l'alcaldessa ha posat en valor la tasca laboral de la seu local d'HP perquè ha creat feina en uns moments de crisi molt complicats. En relació amb la queixa que ha presentat el sindicat a l'Ajuntament, Conesa ha dit que la nominació prové de la decisió d'una comissió formada per representants de la societat civil i no pas del consistori.

L'alcaldessa ha destacat, a més, que la nominació arriba pel fet que HP ha decidit instal·lar al municipi el seu centre d'impressió en 3D, una circumstància molt positiva per al teixit econòmic local.

Mercè Conesa

Ha portat el centre d'impressió 3D a la ciutat. Hi ha hagut un interès per part l'empresa i això és positiu.


CGT considera que l'únic paper destacable que ha tingut l'empresa en el darrer any és haver precaritzat la situació laboral de molts empleats. De fet, fa uns dies el sindicat va anunciar que en aquest 2014 ja s'han acomiadat una trentena de treballadors a les seus de Consultoria i Outsourcing de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.