El PSC recrimina al consistori que multi la mobilització de la PAH


Temes relacionats

ICV també sol·licita a l'Ajuntament que retiri la multa a la PAH (31/oct/14)

ERC i les JERC reclamen la retirada immediata de la multa a la PAH (30/oct/14)

La PAH de Rubí rep una multa de 375 euros per ocupació de la via pública (29/oct/14)

Nova acció a Sant Cugat de la PAH de Rubí per pressionar CatalunyaCaixa (27/oct/14)


  • Comparteix:

La PAH en una concentració a CatalunyaCaixa

La PAH en una concentració a CatalunyaCaixa

El PSC recrimina a l'Ajuntament que multi les persones que es mobilitzen en defensa de l'habitatge i demana que es retiri 'immediatament' la sanció establerta a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) per ocupació il·legal de la via pública. El grup municipal se suma així a les peticions d'ERC, les JERC i ICV, que també han mostrat el rebuig a la multa interposada per la Policia Local.

El PSC s'ha mostrat 'sorprès' per la multa de 375 euros que la Policia Local ha interposat aquest dilluns a un membre de la PAH. La formació tampoc no entén la resposta del tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, sobre el seu desconcert per la presència de la PAH a la ciutat quan, segons ell, cap dels afectats que es manifesta és santcugatenc. En aquest sentit, el PSC ha expressat que 'la PAH no té termes municipals' i considera que 'la seva causa representa els milers de persones que es manifesten pacíficament en defensa dels afectats per la hipoteca'.

A més, el grup ha demanat a Carol si existeixen més multes sobre aquesta qüestió i ha sol·licitat que expliqui quina serà l'actuació en els propers dies. En cas que no es retiri la multa, el PSC traslladarà aquesta demanda al ple municipal, com també la discussió de la intermediació de l'Ajuntament sobre aquesta problemàtica a la ciutat.

La uaSC també s'ha sumat a la petició dels grups municipals per demanar la retirada de la multa.

Des de fa cinc setmanes, l'entitat manté una acampada a la seu de CatalunyaCaixa del carrer de Villà per demanar la dació en pagament per a una vintena de famílies de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.