Pomar diu que la gestió d'ERC a Medi Ambient ha marcat 'un abans i un després'


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha valorat molt positivament la feina feta en l'àmbit de sostenibilitat i qualitat ambiental durant aquest mandat. El desenvolupament del Pla d'Acció de l'Agenda 21, les noves instal·lacions d'energia solar a les escoles i l'aposta per l'educació ambiental són les qüestions més destacades dels últims quatre anys, segons Pomar.

Eduard Pomar ha destacat 'l'abans i el després' que ha patit l'àrea de Medi Ambient des que ERC va començar a gestionar la regidoria, l'any 2003, fins l'actualitat. Pomar ha posat com a exemple l'augment dels recursos humans i econòmics de l'àmbit.

Per al màxim responsable d'aquesta àrea, el més positiu són totes les accions que s'han tirat endavant. Escoltem Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Fem una valoració molt positva de les accions desenvolupades i per l'extensió d'aquestes accions.


D'altra banda, Pomar ha destacat la 'llibertat' que han tingut per treballar. Segons el tinent d'alcalde de Medi Ambient, la sensibilitat mediambiental per part de l'equip de govern ha estat notable.

Eduard Pomar

Hem pogut desenvolupar l'acció amb molta llibertat. No hi hagut una limitació política per engegar accions de Medi Ambient.


La construcció de cinc dipòsits per a l'aprofitament d'aigües pluvials, l'organització de la primera fira sobre la sostenibilitat i la realització de campanyes de foment de l'adopció de gossos i gats són algunes de les altres accions més destacades d'aquesta àrea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.