La CUP demanarà que Villa Felisa sigui un hotel d'entitats


Temes relacionats

La ciutat estudiarà destinar edificis municipals buits a les entitats (18/mar/13)


  • Comparteix:

Villa Felisa deixarà de ser la comissaria de la Policia Local, que s'instal·larà a la plaça de la Vila / Foto: Google

Villa Felisa deixarà de ser la comissaria de la Policia Local, que s'instal·larà a la plaça de la Vila / Foto: Google

La CUP presentarà una moció al proper ple per demanar que Villa Felisa es converteixi en un hotel d'entitats quan deixi de ser la comissaria de la Policia Local. El cos de seguretat abandonarà l'espai a principis d'any i l'Ajuntament té previst ubicar-hi el Museu de les Matemàtiques. La CUP creu que aquest museu no és una prioritat i demana que la casa se cedeixi a les entitats per reforçar el teixit associatiu.

Al ple municipal de març del 2013 es va aprovar una moció de la CUP que demanava estudiar la possibilitat d'utilitzar edificis municipals en desús per cobrir les necessitats de les entitats, pensant en la Masia de Can Quitèria i Villa Felisa, entre altres.

El projecte de Museu de les Matemàtiques a Villa Felisa era una de les opcions de l'Ajuntament per invertir la partida de 600.000 euros de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), però, finalment, el consistori ha decidit destinar els diners a l'espai Grau-Garriga que s'ubicarà a Can Quitèria.

La CUP, que considera que el Museu de les Matemàtiques no és una prioritat, aprofita que el projecte a Villa Felisa queda aturat per demanar que es destini aquesta casa a crear-hi un hotel d'entitats. El regidor de la CUP Ignasi Bea lamenta la falta d'espais per a les entitats.

Ignasi Bea

Com que sembla que s'ha deixat per més endavant el projecte del Museu de les Matemàtiques, creiem que Villa Felisa és un bon espai per estudiar-ne la rehabilitació i cedir-lo a les entitats.


La Policia Local abandonarà Villa Felisa a principis d'any i s'instal·larà a la plaça de la Vila, a l'antiga seu del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.