L'Ajuntament habilita un dispositiu especial per garantir la mobilitat del 9N


Temes relacionats

Els cinc instituts de Sant Cugat seran punts de votació el 9N (29/oct/14)


  • Comparteix:

El consistori organitza un dispositiu especial

El consistori organitza un dispositiu especial

El consistori ha organitzat un dispositiu per facilitar el desplaçament als punts de votació durant el procés participatiu del 9N. Les línies d'autobús L3, L4 i L11 funcionaran com un dia feiner; el 010 i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) estaran oberts durant el cap de setmana amb treballadors municipals voluntaris i s'habilitarà una senyalització als cinc espais de votació.

El dispositiu municipal per al 9N preveu les següents actuacions:

Mobilitat
Aquest diumenge les línies d'autobús municipal L3, L4 i L11 funcionaran com si fossin un dia feiner. L'objectiu és facilitar la mobilitat dels ciutadans que viuen als districtes i que es vulguin traslladar als seus punts de votació.

D'aquesta manera, els veïns de la Floresta i les Planes que els toqui votar a l'institut Arnau Cadell hi podran anar a través de les línies L3 i L4. Els veïns de Mira-sol que els toqui votar a l'institut Leonardo da Vinci o a l'Angeleta Ferrer s'hi podran traslladar a través de la línia L11.

Informació Ciutadana
El 010 i l'OAC estaran oberts amb treballadors municipals voluntaris per atendre la ciutadania: dissabte de nou del matí a una del migdia i diumenge de nou del matí a vuit del vespre. També s'habilitarà una senyalització als espais de votació habituals (els que s'han utilitzat en les anteriors eleccions) per redirigir els ciutadans als cinc instituts que s'han habilitat com a punts de votació del 9N.

Espais i horaris de la votació
Els cinc punts de votació són els instituts Leonardo da Vinci, Arnau Cadell, Angeleta Ferrer, Pla i Farreras i l'institut del Centre d'Alt Rendiment (CAR). Podran votar totes aquelles persones majors de 16 anys amb residència a Sant Cugat (segons consti en el DNI). La votació es durà a terme entre les nou del matí i les vuit del vespre, en el local i la mesa de participació que tinguin assignats per raó de l'adreça de residència i del primer cognom. Per consultar l'espai de votació concret de cada ciutadà cal adreçar-se al web Participa2014.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.