CiU i el PSC demanaran al ple agermanar Sant Cugat amb La Haba


  • Comparteix:

Imatge aèria de La Haba / Foto: Ajuntament de La Haba

Imatge aèria de La Haba / Foto: Ajuntament de La Haba

CiU i el PSC demanaran al ple municipal que Sant Cugat s'agermani amb el poble de La Haba, a Badajoz. En una moció, les formacions exposen que a Sant Cugat hi ha moltes famílies originàries de La Haba i busquen el màxim consens polític per a l'agermanament.

La proposta neix del compromís de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, amb algunes famílies santcugatenques originàries de La Haba. De fet, a Sant Cugat hi ha 62 homes i 73 dones procedents d'aquest poble de la província de Badajoz.

Des dels dos grups municipals, s'han mantingut contactes amb els representants del consistori de La Haba i el seu alcalde. Tots valoren la iniciativa de forma molt positiva.

Aquesta no és la primera vegada que a la ciutat es proposen agermanaments amb altres municipis de l'Estat espanyol. Fa 10 anys, el consistori - a través del Centro Popular Andaluz- va fer contactes amb la localitat sevillana de Montellano, però l'agermanament mai no va arribar a materialitzar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.