Roser Casamitjana optarà a l'alcaldia de Sant Cugat en nom d'ICV-EUiA


Temes relacionats

Casamitjana, única candidata a encapçalar la llista d'ICV-EUiA a les locals (10/nov/14)

ICV obre el procés de recollida d'avals per elegir alcaldable (30/oct/14)

ICV engega unes primàries obertes a la ciutadania per elegir alcaldable ( 9/oct/14)

ICV-EUiA apostarà per les primàries per elegir el candidat a l'alcaldia (24/jul/14)

Joan Calderon no repetirà com a cap de llista d'ICV-EUiA a les municipals (22/jul/14)


  • Comparteix:

Casamitjana ha estat acompanyada pel regidor Joan Calderon i per la diputada Marta Ribas

Casamitjana ha estat acompanyada pel regidor Joan Calderon i per la diputada Marta Ribas

L'assemblea oberta d'ICV d'aquest dimarts ha ratificat per unanimitat la seva coordinadora, Roser Casamitjana, com a alcaldable de la formació als propers comicis municipals de 2015. Casamitjana ha agraït el suport rebut pel partit i ha apuntat que l'objectiu de la formació és portar al ple un grup municipal molt propositiu però que, si és necessari, exerceixi com a oposició dura i contundent.

Després de la renúncia de Joan Calderon a encapçalar la llista dels ecosocialistes, ICV va anunciar que apostaria per les primàries per elegir el nou candidat. Finalment, però, només Casamitjana s'ha postulat per liderar la candidatura. Després d'haver aconseguit 24 avals, l'assemblea oberta del partit l'ha ratificada com a cap de llista per unanimitat.

Casamitjana s'ha marcat com a objectiu revalidar el grup municipal ecosocialista i, si és possible, ampliar-ne el nombre de regidors. Un grup, a més, que ha de mantenir una línia semblant a l'habitual, presentant moltes propostes però exercint una oposició dura quan ho considera necessari.

Roser Casamitjana

Hem presentat moltes mocions que s'han aprovat. No volem jugar a la contra.


Ara, la formació engegarà un procés, encara per definir, per triar la resta de membres que formaran la llista d'ICV. Pel que fa a la hipotètica candidatura de forces d'esquerra que s'ha plantejat a la ciutat en els darrers mesos, Casamitjana ha explicat que ICV no descarta sumar-s'hi en cas que les negociacions arribin a bon port.

Roser Casamitjana serà la primera dona que ocupa la posició de cap de llista per part d'ICV a Sant Cugat. Nascuda a la Conca de Barberà, Casamitjana resideix a Valldoreix des de 1983. Els seus inicis polítics van ser al PSUC, on va estar adscrita a l'àmbit de Sanitat. Actualment també és membre del consell de barri de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.