Vox es presentarà a les eleccions municipals


Temes relacionats

Vidal-Quadras: 'La consulta trencaria la sobirania indivisible espanyola' ( 6/mai/14)

Ariadna Hernández, elegida número 7 a les llistes de Vox per a les europees ( 4/mai/14)

A. Hernández (Vox): 'El PP és un partit ineficient que diu una cosa i en fa una altra' (26/feb/14)


  • Comparteix:

La formació organitzarà un acte a la ciutat / Foto: Vox

La formació organitzarà un acte a la ciutat / Foto: Vox

La presidenta de VOX a Barcelona, la santcugatenca Ariadna Hernández, ha avançat a Cugat.cat que la formació es presentarà a les eleccions municipals. Hernández, que no descarta presentar-se com a alcaldable, considera que el partit pot tenir una bona resposta després d'aconseguir a Sant Cugat un dels millors resultats de la demarcació als comicis europeus. En aquelles eleccions VOX va ser l'onzena força al municipi amb 271 vots (0,82%).

En una entrevista a Cugat.cat, la presidenta de VOX a Barcelona, Ariadna Hernández, ha expressat que per la formació Sant Cugat és important després del resultats als comicis europeus.

Ariadna Hernández

A les eleccions europees vam obtenir dels millors resultats de Barcelona a Sant Cugat. No hi ha cap dubte que ens presentarem amb gent de Sant Cugat.


En la línia de començar a treballar a Sant Cugat, Vox organitzarà un acte el 3 de desembre per parlar del seu projecte per defensar la vida dels nens concebuts però no nascuts. La trobada, que tindrà lloc a la Casa de Cultura, començarà a partir de les vuit del vespre.

El partit assegura que es practiquen 100.000 avortaments cada any. Presentant-se com l'única formació de l'Estat espanyol que defensa 'sense complexos' el dret a la vida, Hernández considera que aquesta defensa per part del PP no és real després de la retirada de la reforma de la llei de l'avortament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.