C's denuncia l'Ajuntament per presumpta malversació a favor de l'ANC


  • Comparteix:

C's acusa l'Ajuntament de malversar fons públics durant la campanya del 9N

C's acusa l'Ajuntament de malversar fons públics durant la campanya del 9N

Ciutadans (C's) ha denunciat l'Ajuntament per presumpta malversació de fons i recursos públics en benefici de l'ANC. La secció local del partit estima que el consistori ha gastat de forma indeguda 'desenes de milers d'euros' en col·laboració i connivència amb la campanya del procés participatiu del 9N de l'ANC a la ciutat.

Ciutadans ha presentat la denúncia a la Fiscalia de Terrassa, els Jutjats de Rubí i la delegació del govern espanyol a Barcelona. El partit demana que s'investigui si hi ha delicte de prevaricació, connivència i malversació de recursos públics. Asseguren tenir proves que l'Ajuntament ha utilitzat les brigades municipals per muntar i desmuntar les carpes informatives de l'ANC, col·locar banderes independentistes, penjar propaganda i emmagatzemar material de l'Assemblea als dipòsits municipals.

El portaveu local de C's, Aldo Ciprián, assegura que aporten proves que demostren que 'les brigades municipals van penjar la propaganda del 9N durant tot el mes d'octubre' i recorda que l'Ajuntament 'no pot saltar-se la llei' per afavorir l'ANC.

Aldo Ciprián

L'Ajuntament pot fer decrets i ordenances, però seguint la llei. És el seu deure i no pot saltar-se-la. Si ho ha fet o no en aquest cas, serà la llei qui ho determini.


C's creu que l'alcaldessa, Mercè Conesa, està utilitzant l'Ajuntament i els recursos públics per promocionar-se en l'estructura convergent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.