Podem la Floresta es presentarà a les eleccions municipals


Temes relacionats

Podem exigeix l'anul·lació de la multa a la PAH de Rubí ( 2/nov/14)

Monedero (Podem): 'Una part de la gent està cansada de l'independentisme' (23/set/14)

El Cercle Podem Sant Cugat neix amb l'objectiu de construir una ciutat més justa (20/jun/14)


  • Comparteix:

El cercle Podem la Floresta ha celebrat aquest diumenge una paellada popular

El cercle Podem la Floresta ha celebrat aquest diumenge una paellada popular

El cercle Podem la Floresta es presentarà a les eleccions municipals, tot i que els seus membres encara han de decidir si ho faran sota aquest nom o crearan una nova marca política. La formació s'ha donat a conèixer aquest diumenge a la Uref amb una paellada popular que també ha servit per recollir les peticions dels florestans sobre problemes urbans del districte.

Podem la Floresta va néixer fa uns tres mesos, però aquest diumenge ha decidit presentar-se en societat. Així la formació ha començat a recollir les reclamacions dels florestans per construir el programa electoral amb el qual es presentaran als comicis municipals. El portaveu del cercle de la Floresta, Francisco Martín, ha explicat que la pavimentació dels carrers, l'accessibilitat i el transport són algunes de les reivindicacions històriques del districte.

Martín també ha subratllat que des de la Floresta se senten 'oblidats' davant la 'poca representació' a l'Ajuntament i ha apuntat que el seu objectiu és aconseguir més presència al consistori de cara al nou mandat.

Francisco Martín

Volem escoltar les peticions de la gent de la Floresta per vertebrar el programa polític. Volem també reivindicar les mancances històriques de la Floresta per construir el programa electoral.


Prop d'un centenar de persones ha participat a l'àpat d'aquest diumenge, que ha posat punt final amb una actuació musical. El líder de Podem, Pablo Iglesias, va explicar al setembre que el partit renunciava participar a les eleccions municipals. Tot i això, les seccions locals de la formació d'alguns municipis, com Sóller i Molins de Rei, han decidit presentar-se als comicis amb un altre nom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.