Federalistes d'Esquerres es presenta a Sant Cugat amb Victòria Camps


  • Comparteix:

La santcugatenca Victòria Camps és membre de Federalistes d'Esquerres / Foto: ACN

La santcugatenca Victòria Camps és membre de Federalistes d'Esquerres / Foto: ACN

Federalistes d'Esquerres es presenta dimarts de la setmana vinent a Sant Cugat amb la catedràtica santcugatenca Victòria Camps al capdavant. Sota el títol 'L'opció federal per una Catalunya sense fronteres', l'entitat oferirà una conferència amb la participació del degà de la Facultat de Ciències Polítiques de la UAB, Joan Botella. L'acte tindrà lloc a la Casa de Cultura, a partir de les set del vespre, i estarà presentat Josep Lluís Salazar, veí de Sant Cugat i membre de la plataforma.

L'associació Federalistes d'Esquerres té l'objectiu de difondre i discutir sobre la idea federal. La plaforma promou una reforma de la Constitució espanyola que 'permeti desenvolupar un sistema federal en base als principis de la cooperació, la lleialtat institucional i la solidaritat entre els pobles de l'Estat espanyol'. L'entitat vol, a més, una regeneració del model polític i institucional perquè sigui 'més democràtic i participatiu', com ha explicat a Cugat.cat un dels membres de l'associació, Javier Asensio.

Javier Asensio

És veritat que el PSC és l'únic que ha fet bandera del federalisme, però el federalisme és un concepte més ampli i es poden trobar a altres partits.


Federalistes d'Esquerres arriba a Sant Cugat després de passar per altres ciutats com Cornellà, Santa Coloma de Gramenet i Badalona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.