Incasòl inicia la urbanització de la carretera de Sant Cugat a Rubí


Temes relacionats

Llum verda al projecte per adequar la carretera de Rubí com a via urbana (18/jun/14)

Llum verda al projecte per adequar la carretera de Rubí com a via urbana (18/jun/14)

Sant Cugat tindrà un Leroy Merlin a tocar de la carretera de Rubí (20/mar/14)


  • Comparteix:

La carretera toca els dos termes municipals / Foto: Ajuntament de Rubí

La carretera toca els dos termes municipals / Foto: Ajuntament de Rubí

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha iniciat aquest dilluns les obres d'urbanització de la carretera BP1503, la carretera de Sant Cugat a Rubí, que afecta les dues ciutats. Les obres consisteixen en la construcció de voreres, un carril bici, la pavimentació de la calçada i la dotació de diferents serveis. Les obres, que acabaran a l'agost, van a càrrec de CRC Obres i Serveis SL amb un pressupost de 2'8 milions. L'actuació millorarà la connexió entre els dos municipis, de cara també a l'arribada de Leroy Merlin a la zona.

El ple de juny va aprovar inicialment -amb els vots de tots els grups- una modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a l'àmbit de la carretera de Sant Cugat a Rubí. L'objectiu era donar llum verda al projecte d'urbanització que l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha encetat aquest dilluns a la zona per convertir-la en una via urbana i crear els accessos necessaris per al nou centre comercial Leroy Merlin.

El centre comercial, de 10.000 metres quadrats, està ubicat al sector de Can Sant Joan i donarà feina a 150 persones. La multinacional francesa especialitzada en bricolatge i venda d'equipament de casa i jardí ha guanyat la licitació per instal·lar-se als terrenys, propietat de l'Incasòl.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.