L'Ajuntament crearà 80 contractes temporals per a aturats majors de 45 anys


Temes relacionats

73 ciutadans aconsegueixen feina amb el 3r Pla d'Ocupació (27/nov/14)

Sant Cugat promourà que aturats treballin en l'atenció a la dependència (17/nov/14)

Acaba el primer taller de 'Marca Personal' per a aturats majors de 45 anys (12/nov/14)


  • Comparteix:

Els ciutadans majors de 45 anys aturats podran optar al pla d'ocupació

Els ciutadans majors de 45 anys aturats podran optar al pla d'ocupació

L'Ajuntament presentarà al gener un pla d'ocupació específic per a aturats majors de 45 anys del qual es podran beneficiar 80 santcugatencs. Això ha anunciat aquest divendres l'alcaldessa, Mercè Conesa, al programa 'Línia directa' de Cugat.cat on ha explicat que els contractes tindran una durada d'entre sis mesos i un any per treballar a l'Ajuntament.



Amb aquesta iniciativa, l'administració vol afavorir un col·lectiu que té dificultats a reinserir-se en el mercat laboral. És per això que, com a complement a l'actual Pla d'Ocupació, el consistori crearà al gener un nou pla suplementari, amb subvenció de la Diputació.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha comentat que els beneficiaris d'aquest pla per a majors de 45 anys podran fer tasques a la brigada d'obres, com a agents cívics o desenvolupar feines en funció del seu perfil laboral. Un perfil que, en funció del currículum acreditat, disposarà de cursos de formació extra.

Conesa ha raonat la importància que el consistori dugui a terme plans municipals d'ocupació en l'actual context econòmic.

Mercè Conesa

Aquest mandat hem desenvolupat plans d'ocupació perquè som conscients d'aquesta necessitat. No hem parat de fer-ne.


Fa pocs dies, 73 santcugatencs han obtingut un contracte de feina al consistori a través de la segona part del 3r Pla d'Ocupació. Totes les persones contractades vénen d'una situació d'atur de llarga durada i amb les prestacions exhaurides.

El futur laboral dels majors de 45 anys és un horitzó que l'administració està treballant des de diferents fronts. El programa 'Job Friend' promou dinàmiques col·laboratives en l'emprenedoria i l'autoocupació per potenciar la inserció laboral d'aquest col·lectiu. També ha impulsat el taller 'Marca Personal' on aturats aprenen a potenciar el seu perfil en el procés de cerca de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.