Vox presenta a Sant Cugat les seves polítiques a favor del dret a la vida


Temes relacionats

VOX exposa avui les seves propostes sobre la vida, la família i l'avortament ( 3/des/14)

Vox es presentarà a les eleccions municipals (19/nov/14)


  • Comparteix:

Vox s'ha presentat aquest dimecres a la Casa de Cultura

Vox s'ha presentat aquest dimecres a la Casa de Cultura

Les rebaixes fiscals per als pares, la llibertat d'educació amb xec escolar i ampliar el sufragi universal als menors d'edat amb els progenitors com a representants són algunes de les propostes que ha esmentat VOX aquest dimecres en la seva presentació a la ciutat. L'acte, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura amb la presència d'una vintena de persones, s'ha vist interromput breument per una dotzena de joves d'Arran i el col·lectiu feminista Hora Bruixa, que han desplegat una pancarta favorable a l'avortament lliure i gratuït.

La presidenta de Vox a Barcelona, la santcugatenca Ariadna Hernández, ha explicat que Sant Cugat és una ciutat amb una alta natalitat i on es valora la família. En aquest sentit, l'acte ha servit per reivindicar els valors 'a favor de la vida' davant una situació de baixa natalitat general a Catalunya i a l'Estat espanyol que Hernández ha titllat de 'preocupant'.

Hernández ha explicat que Vox defensa l'avortament zero i que, per assolir-lo, cal que l'Estat espanyol fomenti la cultura de la vida.

Ariadna Hernández

Estem en contra de l'avortament. Volem aconseguir l'avortament zero i per això cal fomentar la cultura de la vida.


En aquest sentit, Hernández ha defensat algunes mesures com rebaixes fiscals per als pares, llibertat d'educació amb xec escolar, ampliar el sufragi universal als menors d'edat amb els progenitors com a representants i que el cònjuge que es quedi a casa pugui cotitzar a la seguretat social. Per aconseguir-ho, aposten per reduir l'administració pública i que aquest estalvi afavoreixi les polítiques a favor de les famílies.

D'altra banda, Hernández ha ressaltat que al mes de febrer ja estaran constituïts tots els òrgans interns de l'agrupació local de Vox i que serà aleshores quan es facin unes eleccions internes per elegir la llista que concorrerà a eleccions municipals del mes de maig.

L'exregidor del PP, Bruno de Salvador, ha estat un dels assistents a l'acte . De Salvador va abandonar els populars a principi d'octubre per 'l'incompliment flagrant' del programa electoral i dels principis ideològics del PP en retirar el projecte de llei de l'avortament de Gallardón.

L'acte ha tingut les intervencions dels representants dels moviments Hazte Oir i Derecho a Vivir Mariano Arnal i Tània Fernández, respectivament.

Els membres de l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Arran i del col·lectiu feminista Hora Bruixa han interromput l'acte durant un parell de minuts, tot just quan començava, amb crits a favor de l'avortament lliure i gratuït i amb el desplegament d'una pancarta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.