La CUP fa costat a la Comissió de Carnaval en el desacord amb l'Ajuntament


Temes relacionats

La Comissió de Carnaval impulsarà una festa pròpia sense l'Ajuntament ( 1/des/14)

La Comissió de Carnaval lamenta la 'improvisació' de l'Ajuntament (26/nov/14)


  • Comparteix:

Un moment de la darrera edició de Carnaval

Un moment de la darrera edició de Carnaval

La CUP lamenta la manca d'acord entre la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament pel model de festa que cal impulsar, una situació que evidencia, segons els independentistes, 'la manca de voluntat' per part de l'equip de govern a l'hora de cedir espais a les entitats. La formació considera que aquesta mena de problemes es poden solucionar amb la creació d'una sala polivalent on fer concerts i activitats culturals.

Els independentistes agraeixen a la Comissió de Carnaval el fet d'haver alçat la veu per posar de manifest una situació que 'perjudica l'activitat voluntària de les associacions' i que té l'origen, diuen, en la manca d'iniciativa de l'Ajuntament. Aquesta falta de voluntat queda reflectida, explica la CUP, en les propostes d'inversió del govern, que no inclouen una partida per construir un espai polivalent per a aquests col·lectius.

El portaveu i regidor del partit, Guim Pros, ha explicat que aquest cas s'ha repetit moltes vegades amb diversos col·lectius.

Guim Pros

Entenem que és un exemple més dels problemes que tenen les entitats per disposar d'espais polivalents.


Fa uns dies, la Comissió de Carnaval va enviar una carta a l'Ajuntament per demanar-li que aclarís el seu compromís amb la festa, davant els 'constants canvis' d'ubicació de l'espai per celebrar el Ball i altres activitats. Els seus membres alerten que això els suposa moltes dificultats perquè ells ja treballen des de molts mesos abans del febrer, quan se celebra el Carnaval.

Davant la no resposta de l'Ajuntament, aquest dilluns la Comissió ha anunciat la decisió de tirar endavant una proposta pròpia, encara que això suposi alguns canvis en relació amb el projecte inicial que tenien pensat de cara a l'edició de 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.