La uaSC alerta sobre l'empitjorament de la neteja viària als districtes i barris


  • Comparteix:

Un dels vehicles de neteja

Un dels vehicles de neteja

La uaSC assegura que darrerament ha rebut queixes d'associacions de veïns i particulars dels districtes, i en menor mesura de barris nous de Sant Cugat com Can Mates i Volpelleres, amb relació a la disminució de la periodicitat de la neteja viària. La formació demana a l'equip de govern que revisi el compliment de les condicions pactades amb l'empresa concessionària Valoriza i proposa que es publiqui a internet la programació de neteja per sectors.

El president de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat que ha tingut contacte amb diferents entitats veïnals com l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol i l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, entre d'altres, que li han traslladat la seva preocupació per la disminució de la periodicitat en la neteja de carrers i voreres. Segons Massanés, els veïns li han confirmat que si abans de l'estiu l'empresa de neteja passava una vegada a la setmana, ara ho fan cada quinze dies o amb menys freqüència.

Per tot això, Massanés proposa que s'estudiï què està passant i que l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix publiquin la programació dels serveis de neteja.

Jaume Massanes

Hi ha una situació i nosaltres proposem que es mirin les condicions del servei de neteja i que es posi en coneixement la programació d'aquest servei.


La formació local creu que si els veïns són coneixedors d'aquesta periodicitat podran col·laborar amb el control que ha de fer el consistori sobre la qualitat del servei de la neteja viària. Per facilitar-lo, la uaSC proposa la implantació d'un telèfon i un correu electrònic on es puguin comunicar les incidències.

La uaSC també afirma que, després d'una pluja forta, la brigada municipal passava per les zones afectades per recollir les fulles i netejar els engornals i que això ara no es produeix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.