Conesa descarta anar a la llista de país proposada pel president Mas


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la trobada amb periodistes / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la trobada amb periodistes / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha descartat entrar a formar part de la 'llista de país' proposada pel president de la Generalitat, Artur Mas. Conesa ha afegit que ella no té el perfil idoni per formar-ne part, però ha remarcat la importància d'un acord polític ampli que inclogui ERC per anar a unes eleccions plebiscitàries.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit que s'ha d'intentar 'per tots els mitjans' trobar un acord amb ERC i intentar esquivar els conflictes que puguin sorgir.

Mercè Conesa

Hem d'intentar per tots els mitjans que hi hagi un acord i això és el que volem moltes persones. Hem de ser molt respectuosos i intentar evitar conflictes perquè hem de trobar l'acord.


Conesa ha demanat als responsables polítics que de les situacions complexes en treguin noves oportunitats i ha afegit que les eleccions municipals del maig no es poden afrontar en clau nacional i que cada municipi ha de treballar per al futur de la seva ciutat amb independència del que passi al país.

Conesa ha fet aquestes declaracions durant l'esmorzar de Nadal amb els periodistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.