La web de l'Ajuntament rep el segell Infoparticipa per la qualitat i transparčncia


Temes relacionats

El web Santcugat.cat, premiat per la UAB per la seva transparčncia (18/mar/14)

Santcugat.cat rep el Segell Informa per la qualitat i transparčncia de la informació (18/mar/14)


  • Comparteix:

La web de l'Ajuntament

La web de l'Ajuntament

La web de l'Ajuntament ha rebut aquest dilluns el segell Infoparticipa per la qualitat i la transparčncia del portal municipal. La distinció, impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autňnoma de Barcelona (UAB), atorga el 100% dels indicadors a la web municipal.

Santcugat.cat compleix els 41 indicadors i millora en 4'88 punts respecte a l'onada anterior. Juntament amb vuit ajuntaments més, el portal municipal es posiciona com a millor web pel que fa a la transparčncia i informació. La nova onada del segell Infoparticipa ha tingut lloc del 23 de maig del 2013 al 31 de gener del 2014 i ha inclňs els portals de 67 ajuntaments.

El segell Infoparticipa a la qualitat i la transparčncia de la comunicació pública local té l'objectiu d'aconseguir que, a les properes eleccions municipals, hi hagi hagut una millora de la informació publicada a les webs municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.