L'ANC crida els santcugatencs a autoinculpar-se pel 9N aquest dimecres


  • Comparteix:

Cartell de la jornada d''autoinculpació massiva' organitzada per l'ANC

Cartell de la jornada d''autoinculpació massiva' organitzada per l'ANC

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat els santcugatencs perquè s'autoinculpin en solidaritat amb el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. Ho faran aquest dimecres, a partir de les dotze del migdia, als jutjats de guàrdia de Rubí. Aquesta acció de protesta està convocada a nivell nacional per l'Assemblea, que organitza una jornada d''autoinculpació massiva' arran de l'admissió a tràmit de la querella contra els càrrecs del govern acusats de desobeir el Tribunal Constitucional el 9N.

Els participants estan citats entre les dotze del migdia i dos quarts de tres de la tarda al jutjat de guàrdia de Rubí, al carrer Pere Esmendia, 15. Per fer efectiva l'acció de protesta caldrà portar el DNI i el document d'autoinculpació per duplicat.

La responsable de comunicació de l'ANC a la ciutat, Sílvia Solanellas, defensa la convocatòria del 9N per part del president de la Generalitat.

Sílvia Solanellas

Artur Mas només va seguir el mandat del poble. Si accepten a tràmit la querella nosaltres també ens autoinculpem, perquè no ens sembla just.


Amb aquesta autoinculpació massiva a tot Catalunya, l'Assemblea vol denunciar la nul·la separació de poders a l'Estat i la manca de garanties democràtiques que impedeixen i persegueixen l'opinió lliure de la gent.

L'ANC recorda que haver estat voluntari o haver participat al 9N no constitueix cap delicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.