L'ANC engega una nova campanya per informar sobre la independència


  • Comparteix:

Una de les parades de l'ANC / Foto: ANC

Una de les parades de l'ANC / Foto: ANC

La branca local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat una nova campanya per informar a la ciutadania sobre la independència. Anomenada 'Indetàper', la campanya és una iniciativa santcugatenca que pretén resoldre dubtes i aclariments sobre el procés sobiranista.

L'ANC ha habilitat un número de telèfon i una adreça de correu electrònic perquè les persones interessades hi adrecin els seus dubtes i preguntes. Els voluntaris de l'ANC poden respondre a través d'una trucada telefònica o bé amb una visita al domicili d'aquells qui ho demanin. D'aquesta manera, la campanya pretén informar sobre el procés sobiranista i aproximar els indecisos a la independència, tal com ha explicat el membre de l'ANC a Sant Cugat, Vicenç Alegre.

Vicenç Alegre

És un servei per aproximar les persones a la independència. Més que convèncer volem informar.


La campanya, que no té data de finalització, és una iniciativa de l'ANC de Sant Cugat. Els voluntaris que hi participin rebran un curs de formació. En paral·lel, l'ANC ha organitzat tres noves jornades per presentar autoinculpacions pel 9N als Jutjats de Rubí. La primera té lloc aquest dilluns a les 12 del migdia. La segona serà aquest divendres a la mateixa hora i la tercera tindrà lloc dilluns vinent també a les 12 del migdia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.