La JNC es consolida com la primera força política jove en nombre de militants


  • Comparteix:

La JNC té ara 30 militants

La JNC té ara 30 militants

La Joventut Nacionalista de Sant Cugat ha assolit la seva xifra rècord de militants, consolidant-se, diuen, com la primera força política jove de la ciutat amb una trentena de membres. La majoria d'afiliacions s'han fet a través de la pàgina web del partit, que ha superat les 5.400 visites en el seu primer any de funcionament.

La militància de la JNC ha experimentat un creixement que ha triplicat els membres que la formació tenia a finals de l'any passat. Un augment de militants que ha coincidit amb l'arribada de Marta Canas a la presidència de la secció santcugatenca de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

La xifra de militants assolida bat rècords en la història de l'entitat i, segons Canas, això la situa com la formació política jove més potent de Sant Cugat. La responsable de la JNC ha atribuït aquest creixement a la major implicació ciutadana que han comportat els darrers canvis polítics:

Marta Canas

La gent és conscient que ara cal treballar més


La bona notícia arriba en un moment dolç per a la JNC. La seva pàgina web ha rebut més de 5.400 visites en els catorze mesos que porta funcionant. Un fet que dóna més força a la formació per tirar endavant el seu programa d'actuacions. Ho ha explicat Jordi Esteban:

Jordi Esteban

Tenim molt més ressó i això ho hem de potenciar


La pagina web de la JNC (www.jnc-stcugat.8m.net) s'ha actualitzat amb la incorporació d'un link del senador Pere Macias i un apartat d'articles d'opinió signats pel militant Jordi Esteban. La web també fa pública la seva adhesió perquè s'incorpori el 'cat' com a domini a Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.